

Merrimack Valley Transportation Committee January 13, 2022, 1 p.m.

Agenda

1:00 p.m. Welcome and Introductions (5 minutes)

1:05 p.m. Freight (20 minutes) Tony Komornick and Mary Kay

Discussion: Seeking information on the locations of informal freight rest areas, freight transportation needs, community concerns and contacts for companies to add to the MVMPO's freight outreach list.

1:25 p.m. Discussion on Transportation Safety (20 minutes), Tony Komornick

Discuss crash clusters and MassDOT Safety Performance Measures and Targets (Vision Zero).

1:45 p.m. Broadway/Manchester Street/Daisy Street RSA update (10 minutes) Jim Terlizzi

1:55 p.m. TIP (10 minutes), Tony Komornick and Mary Kay Beninati

2:05 p.m. Transit Update (15 minutes), Noah Berger, MVRTA

2:20 p.m. Announcements and New Business