• plan

  Rritja & Resources ]

  Ne jemi këshilltar tuaj besuar.
  MVPC plans for the strategic growth and development of the Merrimack Valley, dhe ndan përdorimin e rëndësishme e saj, burime të vlefshme.

 • zhvilloj

  Ekonomikisht & regjion ]

  Ne jemi mbrojtësit tuaj për risi. MVPC develops the region and its communities economically, në mënyrë efikase. Me një sy në të ardhmen, ne pionier mënyra të reja të të bërit të gjërave.

 • promovojë

  Komuniteti & Bashkëpunimi ]

  Ne jemi qendër e Luginës Merrimack.
  We promote community and regional collaboration and innovation, bashkuar të gjithë rajonin tonë. Le të rritet dhe të zhvillohet së bashku.

Komisioni i Planifikimit Valley Merrimack 160 Rruga kryesore Haverhill, MA 01830 p: 978.374.0519    f: 978.372.4890    e: info@mvpc.org
Përkthe këtë faqe:

Google Translate Disclaimer

Google Translate Disclaimer

Përkthimet e faqeve në Komisionit të Planifikimit të Luginës Merrimack (MVPC) website janë kryer nga Google Perkthe. Google Translate është një shërbim falas online përkthimit gjuha cilat mund të përkthejnë faqet me tekst dhe web në gjuhë të ndryshme. Vini re se jo të gjitha Teksti mund të përkthehet si duhet, ose të përkthehen në të gjitha.

Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se kur kërkohet një përkthim, ju do të jetë duke e lënë faqen MVPC. Kur një përkthim i plotë, ju të marrë rrezikun e ndonjë pasaktësi, gabime, ose probleme të tjera hasur. MVPC nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë çështje apo dëmin që ndoshta mund të rezultojë nga përdorimi i Google Perkthe.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me Google Perkthe, ju lutemi klikoni në linkun e mëposhtëm: Google Translate Fakte