• план

  Раст и ресурси ]

  Ние сме доверлив советник.
  MVPC plans for the strategic growth and development of the Merrimack Valley, и доделува на користење на својата критичка, вредни ресурси.

 • развој на

  Економски и регионално ]

  Ние сме ви се залага за иновации. MVPC develops the region and its communities economically, ефикасно. Со окото кон иднината, ние пионер нови начини на вршење на работите.

 • промовирање на

  Заедница и Соработка ]

  Ние сме центар на долината Merrimack.
  We promote community and regional collaboration and innovation, обединување на целиот регион. Ајде да расте и да се развива заедно.

Merrimack комисија долина планирање 160 Главна улица Haverhill, М-р 01830 стр: 978.374.0519    ѓ: 978.372.4890    д: info@mvpc.org
Преведи ја оваа страница:

Google Translate Општи услови

Google Translate Општи услови

Превод на страници на долината Комисијата за планирање на Merrimack (MVPC) веб-сајт се врши од страна на Google Преведете. Google Translate е бесплатна онлајн јазик преведувачки услуги кои може да го преведе текстот и веб-страниците на различни јазици. Имајте на ум дека не сите текстот може да бидат преведени правилно или да се преведува.

Ве молиме да се свесни дека кога се бара превод, ќе биде заминувањето на веб MVPC. Кога превод е завршена, ќе ги преземе ризикот од било неточности, грешки, или други проблеми кои се среќаваат. MVPC нема да биде одговорен за било какви прашања или штета кои би можеле да произлезат од користењето на Google Преведете.

Ако имате било какви прашања во врска со Google Преведете, Ве молиме кликнете на следниот линк: Google Преведете Најчесто поставувани прашања