• rencana

    Wutah & Resources ]

    We are advisor Panjenengan dipercaya.
    MVPC plans for the strategic growth and development of the Merrimack Valley, lan allocates nggunakake sawijining kritis, sumber terkenal.

  • berkembang

    Ekonomi & Daerah ]

    We are penasehat ukum kanggo inovasi. MVPC develops the region and its communities economically, irit. Kanthi mripat kanggo mangsa, kita pelopor cara anyar kang mengkono iku.

  • ningkataké

    Komunitas Collaboration ]

    We are ing penghubung ing Merrimack Valley.
    We promote community and regional collaboration and innovation, nyatukno kabeh wilayah kita. Ayo dadi tuwuh lan berkembang bebarengan.

Merrimack Komisi Planning Valley 160 main Street Haverhill, MA 01830 p: 978.374.0519    f: 978.372.4890    e: info@mvpc.org
Translate Page iki:

Google Translate Penafian

Google Translate Penafian

Translations kaca ing lebak Komisi Planning Merrimack (MVPC) situs sing dileksanakake dening Google Translate. Google Translate iku layanan terjemahan basa online free kang bisa nerjemahake teks lan web kaca menyang basa beda. Elinga yen ora kabeh teks bisa dipertal bener utawa terjemahake ing kabeh.

Monggo weruh yen terjemahan sing wis dijaluk, sampeyan bakal ninggalake website MVPC. Nalika translation a lengkap, sampeyan nganggep risiko sembarang sing ora akurat, kasalahan, utawa masalah liyane pinanggih. MVPC ora bakal tanggel jawab kanggo maksud apa masalah utawa karusakan sing bisa uga kasil saka nggunakake Google Translate.

Yen sampeyan duwe pitakonan Google Translate, monggo klik link ngisor: Google Translate FAQs